0174 - 715420 Postbus 1 | 2685 ZG | Poeldijk

WI-Connect, uw partner in betrouwbare verbindingen

Over WI-Connect

Een modern bedrijf kan niet meer zonder ICT. Handel en bestellingen lopen via internet en meer en meer staan boekhouding en productiegegevens in ‘the cloud’. Daarnaast werken er veel mensen vanuit huis en wordt er gecommuniceerd met VoIP (telefonie) en video. In de nabije toekomst ontstaat er zeker nog meer behoefte aan dataverkeer als productiemiddel. Toch is het niet altijd mogelijk over een snelle internetverbinding te beschikken, met name in de buitengebieden.

Drie bedrijven, ieder met een eigen expertise, zijn onder de naam WI-Connect een samenwerkingsverband aangegaan om voor deze vraag een passende oplossing te bieden.

De partijen

logo.png

Westland Infra beschikt, als regionaal netbeheerder, over een efficiënte energie-infrastructuur met een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid. Op veel locaties buiten de dorpskernen in de regio zijn al netwerkaansluitingen in de bedrijfsruimtes beschikbaar waarvan gebruik gemaakt kan worden bij de aanleg van een snelle internetverbinding.


liggend.jpg

KBITE Automatisering B.V. biedt ICT gerelateerde oplossingen. De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de ICT-branche worden hiervoor nauwlettend in de gaten gehouden en vertaald naar klantgerichte oplossingen. Door actief met klanten samen te werken en mee te denken, vindt KBITE een passende oplossing gericht op gebruikers met een dagelijks belang bij internet, telefonie en overige diensten waarbij stabiele verbindingen de basis zijn.logo-rb.pngRoos+Bijl B.V. is een onafhankelijk ingenieursbureau met een specialisatie op het gebied van ondergrondse infrastructuren voor onder andere Telecommunicatie. De aangeboden producten bestaan uit het leveren van advies, engineering en assetmanagement op zowel technisch als juridisch gebied. Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn daarin de belangrijke pijlers. Roos+Bijl is innovatief en ontwikkelt constant nieuwe producten binnen haar vakgebied.